Olissip

Productora de passatemps i altres jocs de paraules

QUÈ OFERIM

Olissip és una empresa dedicada exclusivament a la producció de jocs i passatemps. Som al mercat des del 1989 i durant aquests 20 anys, els clients han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Olissip us ofereix tota mena de passatemps i jocs de paraules per a les vostres publicacions escrites i ara també per a les vostres publicacions on-line. Només cal que feu un cop d’ull a la pàgina de JOCS-MOSTRA per poder veure algunes de les empreses amb les quals hem col·laborat, així com diverses mostres dels nostres jocs publicats en diferents formats i diaris i/o revistes.

També podeu veure, a la pàgina JOCS ON-LINE, una mostra de les nostres possibilitats d’editar passatemps jugables on-line per a les vostres pàgines web. Naturalment podem adaptar aquests jocs amb els colors insígnia de la vostra empresa i poden representar un fort creixement en el nombre de visites i de temps de navegació a través de la vostra pàgina web.

Si el que voleu és algun dels productes especialment dissenyats per Olissip podeu veure la pàgina BOTIGA.

Finalment, a la pàgina JOCS us podeu divertir una mica amb les diverses propostes que s’hi presenten i, a la pàgina CONTACTEU, podeu demanar-nos pressupostos tant si sou persones físiques com jurídiques.

 
%d bloggers like this: